undefined

4 Fermented foods and novel or upgraded raw materials for food commodities by microbial communities

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Hakalehto, Elias; Adusei-Mensah, Frank; Heitto, Anneli; Jääskeläinen, Ari; Kivelä, Jukka; Den Boer, Jan; Den Boer, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Savonia-ammattikorkeakoulu

Jääskeläinen Ari

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B2 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Journal

De Gruyter STEM

Moderpublikationens redaktörer

Hakalehto, Elias

Förläggare

De Gruyter

Sidor

47 - 98

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1515/9783110724967-005

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja