4 Fermented foods and novel or upgraded raw materials for food commodities by microbial communities
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Hakalehto, Elias; Adusei-Mensah, Frank; Heitto, Anneli; Jääskeläinen, Ari; Kivelä, Jukka; Den Boer, Jan; Den Boer, Emilia
Organisationer och upphovspersoner
Savonia-ammattikorkeakoulu
Jääskeläinen Ari
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B2 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Journal
De Gruyter STEM
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Hakalehto, Elias
Förläggare
De Gruyter
Sidor
47 - 98
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1515/9783110724967-005
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja