undefined

Effect of consumers’ origin on perceived sensory quality, liking and liking drivers: A cross-cultural study on European cheeses

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Ojeda, Mónica; Etaio, Iñaki; Valentin, Dominique; Dacremont, Catherine; Zannoni, Mario; Tupasela, Tuomo; Lilleberg, Leena; Pérez-Elortondo, Francisco José

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Tupasela Tuomo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

87

Artikelnummer

104047

Sidor

8 p.

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga samhällsvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodqual.2020.104047

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja