Effect of consumers’ origin on perceived sensory quality, liking and liking drivers: A cross-cultural study on European cheeses
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Ojeda, Mónica; Etaio, Iñaki; Valentin, Dominique; Dacremont, Catherine; Zannoni, Mario; Tupasela, Tuomo; Lilleberg, Leena; Pérez-Elortondo, Francisco José
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Tupasela Tuomo
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
87
Artikelnummer
104047
Sidor
8 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga samhällsvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodqual.2020.104047
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja