undefined

The Geography of Arctic Food: The Northern Environment and Sámi Health in Transition, c. 1750–1950

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Kylli, Ritva

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Hakosalo, Heini; Ruuskanen, Esa

Förläggare

Routledge

Sidor

99-117

Publikationsforum

5876

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Historia och arkeologi

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.4324/9780367259099-9

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja