undefined

Fermentation of cereal, pseudo-cereal and legume materials with Propionibacterium freudenreichii and Levilactobacillus brevis for vitamin B12 fortification

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Xie, Chong; Coda, Rossana; Chamlagain, Bhawani ; Edelmann, Minnamari; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Chamlagain Bhawani

Xie Chong

Katina Kati

Edelmann Minnamari

Varmanen Pekka

Coda Rossana

Piironen Vieno

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

LWT-Food Science and Technology

Volym

137

Artikelnummer

110431

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2020.110431

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja