Fermentation of cereal, pseudo-cereal and legume materials with Propionibacterium freudenreichii and Levilactobacillus brevis for vitamin B12 fortification
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Xie, Chong; Coda, Rossana; Chamlagain, Bhawani ; Edelmann, Minnamari; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno; Katina, Kati
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Chamlagain Bhawani
Xie Chong
Katina Kati
Edelmann Minnamari
Varmanen Pekka
Coda Rossana
Piironen Vieno
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
137
Artikelnummer
110431
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.lwt.2020.110431
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja