Detection thresholds for quinine, PTC, and PROP measured using taste strips
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Cavazzana, Annachiara; Knaapila, Antti; Rosskopf, Florian; Han, Pengfei; Hummel, Thomas
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Knaapila Antti
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
276
Nummer
3
Sidor
753-759
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s00405-018-05266-8
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja