undefined

Timing of eating across ten European countries - results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Huseinovic, Ena; Winkvist, Anna; Freisling, Heinz; Slimani, Nadia; Boeing, Heiner; Buckland, Genevieve; Schwingshackl, Lukas; Olsen, Anja; Tionneland, Anne; Stepien, Magdalena; Boutron-Ruault, Marie-Christine; Mancini, Francesca; Artaud, Fanny; Kuehn, Tilman; Katzke, Verena; Trichopoulou, Antonia; Naska, Androniki; Orfanos, Philippos; Tumino, Rosario; Masala, Giovanna
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Weiderpass Elisabete

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Public Health Nutrition

Volym

22

Nummer

2

Sidor

324-335

Publikationsforum

65743

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S1368980018002288

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja