Timing of eating across ten European countries - results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Huseinovic, Ena; Winkvist, Anna; Freisling, Heinz; Slimani, Nadia; Boeing, Heiner; Buckland, Genevieve; Schwingshackl, Lukas; Olsen, Anja; Tionneland, Anne; Stepien, Magdalena; Boutron-Ruault, Marie-Christine; Mancini, Francesca; Artaud, Fanny; Kuehn, Tilman; Katzke, Verena; Trichopoulou, Antonia; Naska, Androniki; Orfanos, Philippos; Tumino, Rosario; Masala, Giovanna
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Weiderpass Elisabete
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
22
Nummer
2
Sidor
324-335
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1017/S1368980018002288
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja