Droplet vitrification technique for cryopreservation of a large diversity of blackcurrant (Ribes nigrum L.) cultivars
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Rantala, Saija; Kaseva, Janne; Nukari, Anna; Laamanen, Jaana; Tuohimetsä, Saara; Karhu, Saila; Veteläinen, Merja; Häggman, Hely
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Häggman Hely Margaretha
Naturresursinstitutet
Karhu Saila
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
144
Nummer
1
Sidor
79-90
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1007/s11240-020-01841-2
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja