undefined

Droplet vitrification technique for cryopreservation of a large diversity of blackcurrant (Ribes nigrum L.) cultivars

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Rantala, Saija; Kaseva, Janne; Nukari, Anna; Laamanen, Jaana; Tuohimetsä, Saara; Karhu, Saila; Veteläinen, Merja; Häggman, Hely

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Häggman Hely Margaretha

Naturresursinstitutet

Laamanen Jaana Orcid -palvelun logo

Kaseva Janne Orcid -palvelun logo

Nukari Anna Orcid -palvelun logo

Rantala Saija Orcid -palvelun logo

Tuohimetsä Saara Orcid -palvelun logo

Karhu Saila

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Kluwer Academic

Volym

144

Nummer

1

Sidor

79-90

Publikationsforum

65119

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1007/s11240-020-01841-2

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja