Consumption of differently processed milk products in infancy and early childhood and the risk of islet autoimmunity
Publiceringsår
Upphovspersoner
Organisationer och upphovspersoner
Syrjälä Essi
Takkinen Hanna-Mari
Nevalainen Jaakko
Peltonen Jaakko
Åkerlund Mari
Knip Mikael
Ahonen Suvi
Virtanen Suvi M
Takkinen Hanna-Mari
Koivusaari Katariina
Akerlund Mari
Niinisto Sari
Ahonen Suvi
Virtanen Suvi M.
Korhonen Tuuli E.
Veijola Riitta
Koivusaari Katariina
Knip Mikael
Alatossava Tapani
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
124
Nummer
2
Sidor
173-180
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biomedicinska vetenskaper; Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin; Kvinno- och barnsjukdomar; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1017/S0007114520000744
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja